Eiendomsmegling

Trolltinden Oppgjørsmegling AS tilbyr fullverdig eiendomsmegling og oppgjørsmegling til våre klienter som i all hovedsak er utbyggere som selger eiendomsprosjekter selv. I tillegg har vi mange privatpersoner som klienter. Dette er klienter som selv har solgt eiendommen sin og som trenger hjelp med at oppgjøret blir korrekt (såkalt oppgjørsmegling)

Vår forretningside er å tilby våre juridiske tjenester tilknyttet fast eiendom, til konkurransedyktige priser og vilkår. Derfor tilbyr vi også fast pris på noen av våre juridiske tjenester. Vi tilbyr derfor våre klienter en pakkepris på fullverdig eiendomsmegling hvor alle kostnadene ved meglingsoppdrag er inkludert.

Det er trygt å bruke Trolltinden Oppgjørsmegling AS til megling av eiendom. Vi har konsesjon til å drive eiendomsmegling fra Finanstilsynet på lik linje med de store kjente eiendomsmeklingsforetakene, og vår virksomhet er underlagt samme regler og samme kontroll som disse.

Vår registrering hos Finanstilsynet finner du HER.

Trolltinden Oppgjørsmegling AS har lang erfaring med oppgjørsmegling av fast eiendom hvor eiendom er solgt uten eiendomsmegler. I de tilfeller en eiendom er solgt uten bruk av eiendomsmegler vil partene trenge en oppgjørsfullmektig for at transaksjonen skal gjennomføres 100 % sikkert for begge parter.

Kontakt Trolltinden Oppgjørsmegling AS for mer informasjon om eiendomsmegling og oppgjørsmegling av fast eiendom.