EIENDOMSMEGLING

Fullverdig eiendomsmegling til konkurransedyktig pris er vårt fokusområde. Derfor tilbyr vi eiendomspakker hvor samtlige kostnader er inkludert. Våre pakker er satt opp slik at de lett kan sammenlignes med andre tilbydere av slike meglertjenester i vårt område.

Vi er sikre på at vi er blant de beste på pris når det gjelder eiendomsmegling og oppgjørsmegling i vårt område.

Ønsker du å gjøre deler av jobben selv får du fratrekk for dette. Har du takst eller bilde fra før får du fratrekk for dette i prisen. Det eneste som kommer i tillegg er selvvalgte tilleggstjenester som avisannonsering og eierskifteforsikring.

Ønsker du å gjøre jobben selv utformer vi kontrakt og skjøte, avholder kontraktsmøte og gjennomfører oppgjøret for deg for kr 12 500.

Vi har konsesjon til å drive eiendomsmegling fra Finanstilsynet på lik linje med de store kjente meglerene. Vi er underlagt samme regler og samme kontroll som disse. Derfor er det trygt å bruke oss til megling av eiendom.

Vår registrering hos Finanstilsynet finner du HER.

Trolltinden Oppgjørsmegling AS er drevet av Advokatene Tor Inge Baldersheim, Rune Sagstad og Arne Gjesdal ved siden av Trolltinden Advokater AS.